Egyre hangosabb a Fatal Drop

2018-08-21 by Fatal Drop

Amikor egy lavina elindul, mindent magával ránt, és ha ezt a teoretikus hótömböt egy jó ügy hajtja, akkor semmit sem lehet az útjába állítani. Már 22 mix mondja el mit veszíthetünk, és a szám napról-napra tovább növekszik.


Íme egy válogatás, milyen Fatal Drop-ok vannak már terítéken:


Avika

Avika, azaz Mravik Gabriella majdnem a mixe végéig abba a hitbe ringat minket, hogy minden a legnagyobb rendben van, amikor is a legkomolyabb acid menetnél egyszer csak minden megszakad. A Be Massive Records-os DJ jól elbánt a füleinkkel, annyi biztos.

https://www.mixcloud.com/Avika/


Daniel Santiago

A Pure Lust háza táját nem kell bemutatni, elég csak a Toldis bulikra gondolni, ahol megpörgettek már jónéhány izgi house nevet. Daniel Santiago egy életvidám Cyranek & Czechqours tracket választott áldozatául, és jól meg is öli vele együtt az egész finom deep mixet, ami még bőven tarthatott volna tovább is.

https://soundcloud.com/danielsantiagohun/daniel-santigo-mtv


Metha

A szintén Be Massive Records-os producer / DJ egy nagyon merész Fatal Drop-ot eszközölt, amit egy elhaló szívdobogás tesz még inkább hátborzongatóvá. Metha-ról mindenki tudja, hogy a józanság híve, ezért ha ő mondja, csak hihetünk neki.

https://soundcloud.com/metha/metha-x-fatal


Gelka

A Mixcloud leghallgatottabb magyar DJ-je, toplistás downtempo előadója megmutatja, hogy nincs az az éteri ambient, amit ne lehetne kinyírni, nincs az a légiesen könnyed kiállás, amit ne lehetne lerántani a földre. Majd 20 percet vett el tőlünk a Gelka, ami gonosz, nagyon gonosz.

https://www.mixcloud.com/gelka/gelka-fatal-drop-mixtape/


Ne hagyd ki a többi mixet sem! Gyere vissza a friss mixekért minden nap!
http://fataldrop.mtv.co.hu/mixek.php


#fataldrop #dj #mixtape #music #festival #housemusic #downtempo #techno #juke #mixcloud #soundcloud #szigetfestival #bmylake #mtv #mtvhungary

VisszaVissza

#fataldrop
Osztod a Fatal Drop-ot?
Küldj be egy saját Fatal Drop mixet, vagy csak hallgasd, oszd meg a többiek mixeit és akár az egész oldalt!