Seven Davis Jr. Fatal Drop Mixtape

2018-06-22 by Fatal Drop

Los Angeles? Hagyjuk már! Seven Davis Jr. inkább ideutazott a napfényes Budapestre, hogy világörökségi panoráma árnyékában pörgesse a jól szituált funkba oltott house lemezeket. Hatalmas bulit celebrált pénteken a Pontoon-on, és természetesen rögzítettük speckó Fatal Drop mixét.


Sokan nem tudják róla, de mielőtt elindult volna a sikerszériája, hosszú évekig küzdött az addikciójával, míg végre kisütött a nap felette és felfedezte Kutmah. Aztán tudjuk, hogy megy ez: Ninja Tune meg ilyenek. 2015-ben ott is hozta ki Universes névre hallgató első nagylemezét. Majd Flying Lotus, Seth Troxler és Kaytranada is boldogan osztozott a színpadon a harcedzett gospel énekessel, aki hangjára építve mára ikonikus hangzást alakított ki, olyan arcokkal együttműködve, mint Four Tet, Daedelus, Julio Bashmore és Doc Daneeka. Szóval a sötét időknek vége, azóta pedig a legmagasabb faktorszámú napolaj sem védheti meg a világot tőle.


Szóval nála alap, hogy szól. Mindig. És bár Ő túl van a saját sötét évein, mégis fontosnak érzi, hogy szót emeljen amellett, hogy nem szabad semmit sem túltolni.


“Nemrég Londonban egy “Stavie Wonderland” nevű bulin játszottam, ahol egy nagyon helyes lány összeesett és el is törte a karját. A promóterek behúzták őt a DJ pult mögé, hogy senki se léphessen rá. A szettem alatt végig ott is maradt, alig volt magánál, de jól elhallgatta a zenémet. Csak a buli után jött érte a mentő, remélem azóta már rendben van.”

VisszaVissza

#fataldrop
Osztod a Fatal Drop-ot?
Küldj be egy saját Fatal Drop mixet, vagy csak hallgasd, oszd meg a többiek mixeit és akár az egész oldalt!